Genmat Actiu

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

PROJECTES ZONES SPA

primspaPrim Spa és una divisió del potent grup mèdic PRIM.  Ve del món de la Salut i es dirigeix al món del Benestar. Especialitzats en dissenys i projectes Spa Wellness, compta amb més de 200 instal·lacions d’èxit a Balnearis, Hotels, Resort, Spa, Home, Centres Esportius i de Talassoteràpia.

KlafsPrim Spa, com a distribuïdor a la Península de la prestigiosa marca Alemanya  Klafs, aporta un Servei de màxima qualitat, juntament amb les últimes tecnologies per a zones Spa així com uns  dissenys  diferents i innovadors. L’equip d’experts de Prim Spa donen assessorament en interiorisme per a Spa, personalitzant  la construcció d’aquestes zones segons les necessitats i motivacions de cada client. 

L’objectiu de l’equip tècnic és vigilar les funcionalitats dels equipaments i el control tècnic de les àrees lúdico-terapèutiques, cabines de tractaments, de sal, humides, saunes, zones de fred i àrees de relaxació. Es disposa d’un equip tècnic altament qualificat. Es garanteix assistència tècnica Immediata.

 

Test captions

 

Test captions


Visita el lloc web Technogym >>

Visita el lloc web de Klafs >>
Descarrega't el catàleg >>

 

Canto2
Canto
Edif. La Freixera. - Ad600 Sant Julià de Lòria - Principat d'Andorra - Tel. (+376) 844 781 - genmat@genmat.ad